Клюки и интриги разделят Митко Пайнера и фолкпевеца Фики през последните дни.

...
Клюки и интриги разделят Митко Пайнера и фолкпевеца Фики през последните дни.
Коментари Харесай

Фики проговори за оттеглянето си от Пайнер: Жертва съм!

 Клюки и интриги разделят Митко Пайнера и фолкпевеца Фики през последните дни. 3лобари в мрежата разпространиха новината, че един от най-оборотните попфолк реализатори напуща музикалния колос " Пайнер ". Според информацията Фикрет Стораро ще работи като самопродуциращ се реализатор и къса всевъзможни връзки с компанията.

Оказа се, че новината е подправена и е презрян опит за повреждане на връзките сред артиста и шефовете му. Феновете на изпълнителя се оказаха излъгани. " В това няма нищо правилно - Фикиима собствен личен канал, в който ще споделя новите си песни, само че това няма общо с връзките му с компанията. Той даже неотдавна преподписа контракт с " Пайнер ", обявиха от компанията. 

Стораро-младши също е безапелационен, че за момента няма планове да напуща компанията. " Станах следващата жертва на фалшив вести. Моля ви, спрете и престанете да лъжете почитателите ми “, призова изпълнителя. 

Фики е измежду най-големите звезди в сектора, а зад тила му постоянно е бил Митко Пайнера и екипът му. Фикрет споделя, че желае да прави песни и в други стилове, освен попфолк, и ще получи цялостна поддръжка от продуцентите си. 

3а раздялата на Фики и Пайнера се заприказва още преди два месеца. Новината циркулира от време на време в медийното пространство. Напускането на имена като Мария, Деси Слава и Малина дава мотив злобарите да развихрят въображението си, пускайки лъжлива информация, написа. От " Пайнер “ са безапелационни, че никои не може да навреди на компанията и хармонията в музикалния колос е непоклатима.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР